TERMENI SI CONDITII

          1.     DATE DE IDENTIFICARE SI DE CONTACT 

A&A Sport Total S.R.L., denumita in continuare “Compania” sau “A&A Sport Total”, este o societate organizata in baza legii romane, cu sediul social in Bucuresti Sectorul 2, str. Viitorului nr. 191, avand codul de inregistrare fiscala 15514573, inregistrata la Oficiul Registrul Comertului sub nr. J40/8054/2003, avand urmatoarele date de contact: telefon: +40729188888, e-mail: office@tennisrevolution.ro 

A&A Sport Total detine, utilizeaza si administreaza Site-ul www.tennisrevolution.ro si subdomeniile acestuia (denumit in continuare Site-ul / Site”).

          2.     DEFINITII

In cuprinsul prezentului contract, care reglementeaza termenii si conditiile aplicabile raporturilor dintre Companie si Client, urmatoarele cuvinte prevazute mai jos vor avea urmatoarele intelesuri:

       a.   SITE = Site-ul web www.tennisrevolution.ro si subdomeniile acestuia;
       b.   CONTINUT = toate informatiile de pe Site, incluzand, dar nelimitandu-se la: aplicatii web, logo-uri, imagini, reprezentari stilizate, text si/sau continut multimedia prezentat pe Site, informatii si date tehnice/statistice si orice alte metode, proceduri, mijloace tehnice ori mecanisme si inovatii create, dezvoltate si administrate de catre A&A Sport Total;
       c.   CLIENT = persoana fizica sau juridica ce isi face un cont pe Site si efectueaza o Comanda;
       d.   CONT = sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Clientului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client si istoricul Cumparaturilor in Site (Comenzi, facturi, retururi etc.).
       e.   PRODUS = orice bun care urmeaza a fi furnizat de catre A&A Sport Total, Clientului, ca urmare a incheierii Contractului si achitarii contravalorii acestuia printr-o Comanda sau gratuit, intre anumite limite, in conditiile indicate mai jos;
       f.   COMANDA = reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii Site-ului de catre un Client, prin care Clientul se obliga sa plateasca catre A&A Sport Total contravaloarea Produsului, stabilit in functie de pretul specific pentru acesta sau obtine dreptul de utilizare gratuita a Produsului.
       g.   CONTRACT = reprezinta o Comanda confirmata de catre A&A Sport Total, prin care A&A Sport Total se obliga sa ofere Clientului produsul prevazut in Comanda, iar prin care, Clientul se obliga sa achite contravaloarea acestuia si sa respecte termenii si conditiile Site-ului.
       h.   PARTI/PARTE = denumire generica pentru A&A Sport Total S.R.L. si pentru CLIENT/CLIENTI, restransa la relatia contractuala creata in urma achizitionarii Produsului de catre Client;
       i.   Newsletter = mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Produselor si/sau a promotiilor desfasurate de catre A&A Sport Total intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea A&A Sport Total privind informatiile transmise si continute de acesta.
       j.   Lista dorintelor = sectiune din Cont care permite Clientului sa isi creeze o lista proprie cu produse dorite de acesta.
       k.  Caracteristici = caracteristicile si/sau descrierea Produselor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.
       l.   Gift Card = cupon cu valoare fixa emis de A&A Sport Total, care poate fi folosit pentru plata comenzilor de produse oferite pe Site.

           3.     ACHIZITIONAREA PRODUSELOR

Orice persoana fizica sau juridica poate achizitiona Produsele oferite de catre A&A Sport Total prin intermediul Site-ului, cu conditia indeplinirii cerintelor referitoare la capacitatea de a contracta prevazute de legea romana.

Prin plasarea unei Comenzi pe Site si bifarea casutei de acord explicit, Clientul declara ca a citit Termenii si Conditiile, sectiunea dedicata prelucrarii datelor cu caracter personal si sectiunea dedicata politicii de utilizare a cookie-lor, exprimandu-si acordul in mod implicit cu privire la acestea.

Pentru motive justificate, A&A Sport Total isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul unui potential Client la achizitionarea unui produs daca, in baza conduitei sale anterioare, acesta nu a respectat conditiile de utilizare ale Site-ului, a cauzat sau a putut cauza prejudicii materiale sau de imagine Companiei, a pus in pericol infrastructura informatica a A&A Sport Total.  In oricare din cazuri, Clientul se poate adresa A&A Sport Total pentru a solicita informatiile complete despre motivele care au atras restrictionarea accesului acestuia.

          4.     CONTUL DVS. TENNIS REVOLUTION

Pentru a achizitiona produsele noastre este necesar sa creati un Cont Tennis Revolution. Puteti sa va creati propriul Cont Tennis Revolution accesand sectiunea din site denumita “Autentificare / Creaza cont”.

Pentru a va proteja Contul Tennis Revolution, pastrati parola confidentiala, deoarece dvs. purtati intreaga responsabilitate pentru activitatea care are loc in sau prin intermediul Contului Tennis Revolution.

Incercati sa nu reutilizati parola Contului Tennis Revolution pentru aplicatii terta parte. Daca aflati despre orice utilizare neautorizata a parolei sau a Contului Tennis Revolution notificati de indata aceasta situatie catre A&A Sport Total si procedati la schimbarea parolei Contului Tennis Revolution.

          5.     EFECTUAREA UNEI COMENZI SI MODALITATEA DE PLATA

Efectuarea unei comenzi se va putea realiza prin accesarea Site-ului si adaugarea Produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Disponibilitatea produsului fiind in masura in care exista stoc disponibil pentru acesta.

Adaugarea unui Produs in cosul de cumparaturi, fara insa a finaliza Comanda, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi si nici rezervarea automata a respectivului produs. 

Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la momentul inregistrarii Comenzii. 

Prin finalizarea unei Comenzi, Clientul isi exprima implicit acordul de a fi contactat de catre un reprezentant al A&A Sport Total prin orice mijloc de comunicare disponibil, in orice situatie in care este necesara contactarea Clientului in legatura cu respectiva Comanda.

A&A Sport Total poate anula Comanda efectuata de catre un Client, in urma unei informari prealabile a Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei Parti si fara ca vreo Parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

       a.   Neacceptarea Tranzactiei de catre banca emitenta a cardului Clientului;
       b.   Invalidarea platii de catre procesatorul de plati;
       c.   Datele furnizate de catre Client sunt incomplete sau incorecte;
       d.   Indisponibilitatea stocului pe produsul/produsele comandate;

 Factura va fi emisa catre Client in baza datelor furnizate de acesta in procesul de creare Cont si prin Comanda plasata. A&A Sport Total nu este responsabil si nu va putea fi tras la raspundere pentru furnizarea de date incorecte si/sau incomplete de catre Client la momentul crearii Contului si la data plasarii Comenzii.

Preturile afisate sunt in LEI, si  cuprind TVA, daca aceasta este aplicabila.

Preturile afisate pe Site vor putea fi modificate de catre A&A Sport Total in orice moment fara a fi necesara informarea prealabila a Clientului.

Preturile afisate pe Site pot fi diferite fata de cele practicate in magazinele noastre fizice.

In cazul platilor online, A&A Sport Total, nu va putea fi considerat raspunzator pentru costurile suplimentare suportate de catre Client, incluzand, dar fara a se limita la: comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului Clientului, in cazul in care moneda de conversie a acestuia difera de LEU.


          6.     ETAPE FORMARE CONTRACT SI ACHIZITIONARE PRODUSE

Incheierea contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmarii automate de primire a acestei comenzi.

Emiterea automata a confirmarii de primire a comenzii NU echivaleaza cu incheierea contractului intre A&A Sport Total  si Client.

Dupa plasarea comenzii, pentru motive justificate, A&A Sport Total isi rezerva dreptul de a anula comanda clientului, fara o notificare prealabila, iar acesta va primi inapoi banii incasati de catre A&A Sport Total, in termen de 14 zile.

Totodata, A&A Sport Total isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea produselor din comanda plasata, in urma informarii prealabile a clientului, in functie de disponibilitatea acestora in stoc.


          7.     DREPTUL DE RETRAGERE – SECTIUNE APLICABILA EXCLUSIV CLIENTILOR PERSOANE FIZICE

Potrivit legislatiei in vigoare cu privire la drepturile consumatorilor, exclusiv Clientul persoana fizica isi poate exercita dreptul de retragere din Contract in termen de 14 zile de la achizitionarea unui Produs.

In cazul in care Comanda a fost achitata pana la momentul exercitarii dreptului de retragere, Clientul, persoana fizica, poate solicita retragerea din Contract completand Formularul de Retragere.

In termen de 14 zile de la data la care a fost informat de catre Client despre retragere, A&A Sport Total va restitui suma achitata, prin transfer bancar in contul din care Clientul a efectuat plata sau indicat de catre acesta in formularul de retragere. In cazul in care exista costuri asociate retragerii, acestea pot fi retinute de catre A&A Sport Total .

Pentru urmatoarele categorii de PRODUSE nu se asigura dreptul de retragere:

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract urmatoarele:

       a.   produse confectionate dupa specificatiile prezentate de Cumparator sau personalizate;
       b.   produse susceptibile de a se deteriora sau de a expira rapid;
       c.   produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de Cumparator;
       d.   produsele la care Clientul a intervenit mecanic/tehnic fara autorizatie
       e.   produsele care au fost reparate/modificate la service-uri neautorizate de catre Vanzator

         8.     GARANTII PRODUSE

Pentru toate produsele achizitionate de pe Site, Clientul beneficieaza de certificate de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. 

Conditiile de garantie oferite de catre A&A Sport Total pentru consumatori sunt in conformitate cu prevederile Legii nr. 449/2003 privind privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora si O.G. nr. 21/1992 privind privind protectia consumatorilor cu modificarile si completarile ulterioare. 

Garantia produselor este de 3 tipuri: 

       a.   Garantie tehnica : garantia oferita de distribuitor sau producator -  pe perioada garantiei, distribuitorul sau producatorul se angajeaza ca, in cazul lipsei conformitatii sa readuca produsul la conformitate; 

       b.   Garantie de conformitate: garantia legala in conformitate cu Legea nr. 449/2003, aplicabila in cazurile in care garantie tehnica este mai mica iar durata media de utilizare este de minim 24 de luni. 

In acest termen, A&A Sport Total se angajeaza ca, in cazul lipsei conformitatii sa readuca produsul la conformitate. 

Acest tip de garantie este aplicabil doar persoanelor fizice; 

       c.   Garantia pentru Vicii Ascunse: Prin viciu trebuie inteles o deficienta calitativa care nu a fost adusa la cunostinta cumparatorului in momentul achizitiei sau nu a putut fi observata de acesta in urma unei verificari normale a produsului. 

Toate produsele comercializate de catre A&A Sport Total sunt noi, originale, achizitionate direct de la producator si sunt livrate clientilor cu toate insemnele si in cutia producatorului.  

Fiecare produs disponibil in oferta A&A Sport Total, include 24 de luni garantie pentru persoanele fizice si 3 luni garantie pentru persoanele juridice. 

Daca in timpul utilizarii, Clientul observa defecte structurale, tehnologice sau de material este obligat sa contacteze A&A Sport Total imediat. 

Produsul reclamat, trebuie expediat, imediat dupa constatarea defectului, la adresa: office@tennisrevolution.ro impreuna cu formularul completat. 

Produsul va fi transmis de catre A&A Sport Total, catre producator, iar reclamatia va fi solutionata in timp de 30 zile de la data primirii produsului, in functie de disponibilitatea producatorului.

         9.     DISPONIBILITATE PRODUSE

In functie de disponibilitate produsele pot fi: (Trebuie completat cu setarile din site.

       a.   In stoc - mai multe bucati in stoc;

       b.   Stoc limitat - mai putin de __ bucati in stoc;

       c.   Precomanda - produsul nu este disponibil in stoc.  Odata cu inregistrarea unei comenzi pentru un produs cu mentiunea "Precomanda", Clientul va fi contactat si ii va fi comunicata data de livrare pentru acel produs.

       d.   Stoc epuizat - produsul nu mai este disponibil in stoc.

       e.   Disponibil la test – produsul este disponibil pentru a fi testat de catre Client.

       f.   In situatii exceptionale produsul poate aparea pe site cu stoc dar acesta sa fie indisponibil pentru vanzare (in acest caz Clientul este informat in cel mai scurt timp, urmand ca impreuna cu acesta sa gasim o solutie de rezolvare a inconvenientului)

         10.     PROMOTII

In anumite perioade ale anului A&A Sport Total poate oferi anumite produse spre vanzare în cadrul unei promoţii sau campanii de orice tip, care se vor supune şi termenilor şi condiţiilor aplicabile respectivei campanii sau promoţii şi care va fi anunţată în mod corespunzător în prealabil. 

Clienţii sunt rugaţi să citească termenii şi condiţiile aplicabile unei anumite campanii sau promoţii înainte de efectuarea unei Comenzi cu privire la Produse care fac parte din respectiva campanie sau promoţie. 

Produsele oferite de catre A&A Sport Total in cadrul unei promotii sunt valabile numai pentru comenzile efectuate de catre Client exclusiv online, de pe Site.

Intr-o Comanda se poate folosi un singur cod promotional (nu este posibila cumularea promotiilor).

Promotiile sunt valabile in limita stocului disponibil.

Produsele oferite gratuit, se vor adauga manual, la receptionarea comenzii.

In cazul in care un cod promotional a fost aplicat intr-o Comanda care nu a putut fi onorata sau a fost anulata din orice motiv, Clientul are dreptul de a cere reactivarea codului promotional respectiv exclusiv in scris, printr-un e-mail pe adresa office@tennisrevolution.ro, care sa contina id-ul Comenzii, starea acesteia, numele Clientului si codul promotional. Acestea se reactiveaza pe o perioada de maxim 30 de zile calendaristice.

          11.     DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Continutul, asa cum este acesta definit in preambul, apartine in mod exclusiv companiei A&A SPORT TOTAL S.R.L., fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens.

Este interzisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul, utilizarea, alterarea sau modificarea Continutului Site-ului si a subdomeniilor acestuia.

          12.     LEGEA APLICABILA 

Termenii si conditiile, precum si Contractul sunt guvernate si interpretate in conformitate cu legea romana, atat in privinta eventualelor conflicte aparute intre A&A Sport Total si un Client de nationalitate romana, cat si in privinta celor aparute intre A&A Sport Total si un Client de alta nationalitate.

Orice neintelegere dintre Client si A&A Sport Total se va rezolva pe cale amiabila. In cazul in care aceast lucru nu este posibil, partile se vor adresa instantelor de judecata competente din Bucuresti, Romania.

          13.     PROTECTIA CONSUMATORULUI SI SOLUTIONAREA ALTERNATIVA A LITIGIILOR

Pentru apararea intereselor sale legitime, orice Client persoana fizica se poate adresa catre Autoritatea Nationala de Protectia Consumatorului (ANPC).

De asemenea, Clientii au la dispozitie posibilitatea de a apela la un organism European de solutionare alternativa a eventualelor litigii aparute in urma relatiilor contractuale cu A&A Sport Total, prin utilizarea platformei on-line special create in acest sens, disponibila la adresa https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=RO 
 

 

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

          1.     Conform Art. 3 lit. b) din Legea nr. 677/2001, prelucrarea datelor cu caracter personal reprezinta “orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti, prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea, combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea”.

Prin sistemul sau informatic, A&A Sport Total S.R.L.  poate obtine date referitoare la numarul de inregistrari pe Site, retelele din care se fac aceste inregistrari, sistemele si informatiile accesate, detalii despre Utilizator si despre adresantul mesajelor electronice ale companiei, localizarea georgrafica a Utilizatorului, durata sederii pe Site, precum si ora si data la care s-au efectuat accesarile.
 

A&A Sport Total nu este responsabila si nu are nicio obligatie legala in legatura cu orice date cu caracter personal transmise de Client prin orice mijloace si care nu au fost solicitate de catre aceasta.


          2.     DATE CU FUNCTIE DE IDENTIFICARE

A&A Sport Total colecteaza date cu functie de identificare in cazul contactarii direct de catre un Client prin intermediul Site-ului, iar informatia respectiva este furnizata de acesta in mod volitiv. Datele cu functie de identificare pot fi reprezentate de nume, adresa de e-mail, IP sau numar de telefon. Aceste date sunt utilizate potrivit modalitatilor descrise mai jos.


          3.     DATE FARA FUNCTIE DE IDENTIFICARE

Datele fara functie de identificare sunt colectate pentru a oferi servicii publicitare, inclusiv continut online, ajustat intereselor Clientului. Aceste date sunt prelucrate in modalitatile descrise mai jos.


          4.     CESIUNE DE DATE CATRE TERTI IN SISTEM BIG DATA ANALYTICS, PRIN DATA MANAGEMENT PLATFORMS

Serviciile de transfer de date agregate, furnizate de A&A Sport Total S.R.L catre terti sunt utilizate de agentii de publicitate si alte companii care ofera servicii de Publicitate digitala. In cadrul acestui sistem, A&A Sport Total poate sa transfere/cesioneze catre terti datele Clientului fara functie de identificare, agregate, anonimizate, pentru a le permite acestora sa livreze publicitate pe segmente-tinta. Aceste informatii sunt transmise exclusiv catre terti autorizati, care la randul lor se obliga sa urmeze aceleasi principii si practici pe care A&A Sport Total le aplica cu privire la datele cu caracter personal. In cazul in care Clientul isi manifesta optiunea de a elimina prelucrarea datelor sale din acest sistem, datele nu vor mai fi communicate catre respectivii terti. Prelucrarea acestor date se face cu acordul expres al Clientului, manifestat prin bifarea casutei privind acordul expres.


          5.     UTILIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

A&A Sport Total S.R.L, in calitate de Vanzator al Produselor, inregistreaza, stocheaza, consulta, utilizeaza si transmite catre terti datele personale ale Clientilor, in scopul personalizarii si/sau imbunatatirii modalitatii de livrare a serviciilor contractate de catre Clienti.

Prin completarea datelor in formularul de creare a Contului si/sau de plasare a Comenzii, Clientul declara si accepta neconditionat ca datele sale sa fie incluse in baza de date a A&A Sport Total S.R.L. si isi da acordul expres si neechivoc, prin bifarea casutei de acord explicit, ca toate aceste date cu caracter personal sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporal de catre A&A Sport Total, afiliatii si colaboratorii acestuia, pentru desfasurarea si/sau derularea de catre A&A Sport Total, afiliatii si colaboratorii acestuia de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la: activitati comerciale, de promovare a serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentului Clientului.


          6.     TRANSMITEREA DATELOR CATRE TERTI

Clientul isi da acordul expres si neechivoc, ca datele cu caracter personal sa poata fi transferate/communicate/cesionate de catre A&A Sport Total atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate cu care A&A Sport Total desfasoara relatii de natura comerciala, prin bifarea casutei de acord explicit.


          7.     INFORMAREA SI ACCEPTAREA PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prin acceptarea prezentelor Conditii, Clientul declara ca a fost informat de catre A&A Sport Total S.R.L. asupra faptului ca pe perioada prelucrarii datelor, beneficiaza de drepturile prevazute de Legea 677/2001, in special de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de a se adresa justitiei, de opozitie, si ca poate exercita aceste drepturi prin trimiterea unei solicitari scrise, la adresa societatii mentionate mai sus, in mod gratuit pentru o solicitare pe an.

Daca Clientul nu doreste prelucrarea acestor date, acesta are optiunea de a accesa Site-ul in modul anonim dar fara a putea plasa o comanda valida. In cazul in care Clientul doreste sa opteze pentru incetarea prelucrarii ulterior preluarii datelor sale, acesta va putea sa exercite aceasta optiune prin transmiterea unui e-mail catre office@tennisrevolution.ro, in care va mentiona datele cu privire la care doreste sa fie incetata activitatea de prelucrare.


          8.     POLITICI ALE TERTILOR CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
 

In functie de optiunile sale si interactiunea cu Site-ul, Clientul, isi da acordul pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal de catre terti, fiindu-i astfel aplicabile, fara limitare, urmatoarele politici cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal:
 

Google:

http://www.google.com/intl/ro/policies/ 

 

 POLITICA DE UTILIZARE COOKIE

          1.     Ce sunt cookie-urile?

Cookie-urile sunt fisiere de mici dimensiuni, formate din litere si numere, care sunt stocate in terminalele Clientului (calculator, telefon, dispozitiv mobil). Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) fiind complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul Utilizatorului).


          2.     La ce sunt folosite Cookie-urile?

Fisierele de tip Cookie faciliteaza recunoasterea terminalului de pe care Utilizatorul acceseaza Site-ul sau subdomeniile acestuia, asigurandu-i acestuia o prezentare relevanta a Continutului, adaptata preferintelor anterioare a Utilizatorului.

Cookie-urile stocheaza informatii precum preferintele anterioare de navigare, limba, locatie, preferinte de confidentialitate, etc. De asemenea, sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonimizate agregate care faciliteaza intelegerea experientei Clientului cu privire la Site, permitand imbunatatirea structurii si continutului lor, excluzand indentificarea personala a Clientului.


          3.     Tipuri de Cookie-uri folosite

In interactiunea cu Clientul, A&A Sport Total foloseste cookie-uri de tip “first party cookie”. Cookie-ul first-party stocheaza informatii pentru fiecare pagina noua vizitata pe Site de catre Client. Aceste tipuri de cookie-uri sunt cele mai comune, fiind acceptate de orice browser web. Fara acest tip de cookie, un Client nu poate incheia o Tranzactie pe Site sau pe unul din subdomentiile acestuia.


          4.     Cum sunt folosite cookie-urile de catre Site si subdomeniile acestuia? 

O vizita pe aceste Site-uri poate plasa:

       a.   Cookie-uri de performanta a Site-ului;
       b.   Cookie-uri de analiza a vizitatorilor;
       c.   Cookie-uri de inregistrare;
       d.   Cookie-uri pentru publicitate;


          5.     Contin Cookie-urile date personale?
 

Cookie-urile nu solicita date de identificare ale Clientului si, in cele mai multe cazuri, nu pot identifica fiecare utilizator de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru Client. Astfel de date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

          6.     Stergerea Cookie-urilor

In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand Cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau.

Puteti gasi informatii complete despre modul de administrare a Cookie-urilor in setarile browser-ului web (ex.: Firefox, Safari, Chrome, Internet Explorer, etc.). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web, precum incheierea unei Tranzactii.


          7.     Securitate si confidentialitate

Cookie-urile nu sunt virusi si nu se pot duplica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou. Totusi, cookie-urile pot fi folosite in scop negativ, deoarece stocheaza informatii despre preferintele si istoricul de navigare al utilizatorilor, fie pe un Site specific, cat si pe mai multe alte Site-uri.

Setari cookie pe browsere web:

Internet Explorer

Mozilla Firefox

Google Chrome

Safari

Cookie-uri ale tertilor:

http://www.youronlinechoices.com/ro/ DESCARCA FORMULARUL PENTRU RETUR  

DESCARCA FORMULARUL PENTRU INCETAREA PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL 


Accept

Utilizam module cookie pentru a face navigarea site-ului nostru mai usoara si mai placuta.