Despre noi

Firma noastră

Firma A&A SPORT TOTAL SRL are o bogata experienta in domeniul comertului online find pe piata inca din 2003, iar in lumea tenisului de camp, de mai bine de doua decenii! Oferim clientilor nostri confortul cumparaturilor de acasa sau de la birou in conditii de deplina siguranta cu maxima seriozitate si profesionalism.

Garantam originalitatea produselor comercializate de firma noastra, tinad cont de faptul ca suntem importatori si distribuitori oficiali ai marcilor Babolat, TTK, Lobster, Huck, Lob Sport, Stringway, Kneissl, iar portofoliul nostru creste continuu.

Oferim printre altele:

  • Produse de cea mai bună calitate
  • Cele mai bune servicii pentru clienții noștri
  • Garanție cu banii înapoi în 30 de zile

Echipa Tennis Revolution

cms-img 

Suntem o echipa tanara cu oameni plini de ambitie, ce incearca sa va satisfaca toate cerintele intr-un mod cat mai profesionist si cu cat mai multa seriozitate (asta nu inseamna ca nu suntem cu zambetul pe buze in fiecare clipa). Va stam la dispozitie pentru orice fel de intrebari legate de produsele comercializate de noi, iar daca nu va putem ajuta pe moment, revenim cu raspunsul, cat mai curand posibil.

Recomandări

Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim.

Lorem ipsum dolor sit

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetur adipisicing elit. Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod.

Ipsum dolor sit


Accept

Utilizam module cookie pentru a face navigarea site-ului nostru mai usoara si mai placuta.