Pret redus! Racheta Wilson Ultra 100 Countervail Mai mult

Racheta Wilson Ultra 105S Countervail

Wilson Wilson

Nou

Gama Ultra a fost actualizată pentru a include tehnologia Countervail oferind astfel o performanță îmbunătățită. Wilson Ultra este proiectată pentru a furniza energie și performanță eficientă, în timp ce tehnologia Countervail maximizează energia jucătorului. Astfel se reduce oboseala musculară și timpul de recuperare în timp ce utilizați mai puțină energie în timpul jocului. 

Mai multe detalii

In stoc

593,90 lei

  Pret magazin  990,00 lei

-40%

Ai livrare GRATUITA daca mai adaugi produse de cel putin 250,00 lei !
Pentru comenzi mai mari de 250 LEI transportul este GRATUIT!

Cumparand acest produs acumulezi pana la 59 puncte de loialitate. Cosul tau acumuleaza 59 puncte care pot fi transformate intr-un voucher in valoare de 5,90 lei.

Mai multe informatii

Tehnologii:

  • PARALLEL DRILLING

Aceasta aduce mai mult confort în lumea rachetelor de performanță

Creste "sweet spot"

Ofera un simt mai tolerant, cu o emoție mai bună

  • COUNTERVAIL

Noul material extrem de excepțional, Countervail, a fost dezvoltat în colaborare cu NASA și, în comparație cu materialul grafit convențional, atenuează foarte mult vibrațiile. Acest material a fost testat cu succes in trecut de S. Wiliams și M. Raonic și amândouă au fost extrem de incantate de această noutate. Aceasta este o caracteristică care reduce riscul de rănire pe termen lung pentru jucatorii din turneu

  • POWER RIB

Tehnologie integrată a gâtului și tehnologie de protecție care permite mingiei să explodeze din racheta dvs. Geometria îmbogățită asigură o mai mare stabilitate și performanță, în timp ce forma inovatoare creează mai multă energie potențială și reduce timpul petrecut de minge pe racordajele rachetei.

  • X2 ERGO

Sistem patentat pentru înlocuirea și reglarea tampoanelor conform cerințelor jucătorilor. Posibilitatea de a personaliza forma mânerului

  • SPIN EFFECT TECHNOLOGY

Randament de 69% mai rapid

Rezistență de 10% mai mare

Noua îmbunătățire progresivă permite jucătorilor să creeze mai multe rotiri fără a fii nevoie de o schimbare a felului de joc. Rachetele cu tehnologia Wilson Spin Effect reușesc să adăugae mingiei peste 200 de rotații în jurul axei sale pe minut la fiecare servă. Această rotire suplimentară ajută la un impact mai rapid al mingii, adăugând cu până la 25 centimetri mai multă lungime a servei. Experimentați performanța maximă cu cea mai avansată tehnologie din joc.

Caracteristici

ColectieUltra
Greutate285 g / 10.1 oz
Suprafata Cap671 cm² / 104 sq.in.
Lungime685 mm. / 27 in.
Balans330 mm
Numarul de corzi16 X 15
CompozitieCarbon
RacordataNU
Tehnologii folositeCountervail | Spin Effect
HusaNU

Recenzii

Nici o recenzie in acest moment.

Scrie o recenzie

Accept

Utilizam module cookie pentru a face navigarea site-ului nostru mai usoara si mai placuta.